Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před necelým měsícem se Jasmina Alagič (34) stala pyšnou maminkou syna Sanela. Od té doby zásobuje sociální sítě fotkami, jak si s malým synkem užívá společné chvilky.

Po vzoru jiných slavných maminek se teď pochlubila také snímkem, na které kojí Sanela, a to během rodinné návštěvy. „Život s mojí úžasnou temperamentní rodinou a jsem nejšťastnější, že můj syn bude vyrůstat tam, kde je štěstí, křik, hudba, tanec a emoce. A hlavně tam, kde je rodina vším,“ okomentovala intimní moment novopečená maminka.

To ale ještě netušila, jaká ohnivá diskuze se pod jejím příspěvkem plným lásky spustí. „Vážně nic ve zlém, ale musíte se fotit i při kojení? Je to divné,“ zaznělo v jednom komentáři, který rozhodně nezůstal bez odezvy. „Vy, co řešíte kojení na veřejnosti, až budete mít hlad, tak se schovejte, ať vás nikdo nevidí a jezte jen tam, kde vás nikdo nevidí,“ odsekla dotčeně jedna z pisatelek. „Ať si každý kojí jak chce, ať už schovaný, nebo s ceckem venku uprostřed davu,“ odvětila další.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám