Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Nezmeškejte akční výprodejové nabídky na vše, co váš domov potřebuje. Široká nabídka bytového textilu, dekorací, vybavení kuchyně, všeho pro zahradu i péči o vaše nejmenší právě teď na 4home.cz za výprodejové ceny. Tento týden navíc s dopravou zdarma přes Zásilkovnu pokud nakoupíte nad 500 Kč. Neváhejte, zásoby jsou omezené! Akce platí do 26. srpna.

Originální povlečení se slevou až 57 %

Foto: 4home.cz
Více

Foto: 4home.cz

Komerční sdělení

Vybírejte z bohaté nabídky povlečení v mnoha originálních dezénech i oblíbených materiálech. Od klasické bavlny, přes krep až po moderní mikrovlákno. U nás vyberete povlečení do každé ložnice i dětského pokoje.

Praktické chrániče matrací se slevou až 57 %

Více

Komerční sdělení

Chránič matrace je skvělým, a hlavně praktickým doplňkem do každé ložnice. Ochrání vaši matraci před mechanickým poškozením a rychlým opotřebením, a dokonce zabrání průniku tekutiny do ní. Nenechte si ujít novinky v podobě chráničů s výtažky levandule nebo bambusu.

Stylové sklenice se slevou až 56 %

Více

Komerční sdělení

Vybavte si kuchyni kvalitními sklenicemi nebo rovnou výhodnými sadami sklenic pro každou příležitost. Nepřehlédněte ani unikátní dvoustěnné termo sklenice, které jsou originálním doplňkem do každé kuchyně i skvělým nápadem na dárek.

Vše pro úklid se slevou až 62 %

Více

Komerční sdělení

Skvělí pomocníci pro dokonale čistý domov a úklid bez námahy. Usnadněte si práci s praktickými mopy, vysavači na okna nebo třeba širokou nabídkou košů na tříděný odpad. Dokonale čistý domov bude vaší vizitkou a vám zbyde ještě více času na odpočinek.

Velký letní výprodej se slevami až 80 %

Více

Komerční sdělení

Nenechte si ujít skvělé akční ceny nejen na sezónní sortiment – právě teď ve velkém letním výprodeji. Velké slevy na oblíbené produkty, letní výbavu i doprodej kolekcí – vše musí pryč! Proto neváhejte a ulovte si ten nejlepší kousek ještě dnes, skladové zásoby jsou omezené.

Další články

Načítám