Hlavní obsah
Článek

Když se loni v létě v rozhovoru pro Super.cz rozpovídala Jana Fabiánová o vztahu se snoubencem Dinem Bossem, mluvila už tenkrát o svatbě.

Zpěvačka se s kytaristou své vlastní kapely The Infinite Seas v průběhu roku přestěhovala natrvalo z Los Angeles do Prahy a myšlenka veselky se začíná realizovat. „Ke svatbě dojde brzo, bude v září,” svěřila se nám Jana na konkurzu na show Czech Cabaret Show.

Přestože český obřad bude už za měsíc, nevěsta zatím s přípravami úplně nezačala. „Jediné, co je známé je termín a lokalita. Zatím nemám ani šaty a zbytek řešíme,” culila se.

Fabiánová a Boss ale rozhodně neprahnou po oficiálním škrobeném obřadu. „Určitě to bude v uvolněném duchu. Chtěli bychom to uspořádat ve stylu oslavy lásky. Rádi bychom, aby si to všichni užili,” říká Jana.

V následujících dnech jistě Janu čeká spousta starostí s organizací, co se týká výběru kapely, tak to bude mít zpěvačka ulehčené. „Na svatbě bude hodně hostů muzikantů. Ani jsme neřešili kapelu, bude tam jam session, kdo bude chtít zahrát, tak bude mít prostor. Navíc tam budeme mít asi čtyři dýdžeje,” usmívá se sympatická blondýnka.

Ptali jsme se, jestli se plánuje vystoupení i Janiny maminky, české legendy Nadi Urbánkové. „Maminka nemá žádnou speciální úlohu, bude si to jen užívat,” usmívá se Jana Fabiánová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám