Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přesně za týden se rozhodne, která z těchto krásek se stane Českou Miss 2019. A jde do tuhého. Dívky na sobě tvrdě pracují, omezují přísun jídla. Zkrátka bojují o to, aby ten večer neměly jedinou vadu na kráse.

„Poslední měsíc jsem do toho praštila a začala jsem pořádně cvičit. A budu pilovat dál,“ řekla Super.cz jediná blondýnka z Češek Karin Křížová. „Zatím jsem zhubla tak dvě kila, chci posilovat a dopilovat svaly,“ přiznala finalistka Tereza Bagarová.

Za poslední rok na sobě pořádně zapracovala Barbora Hodačová, která zhubla ještě před soutěží deset kilo. A nyní na sobě pochopitelně před finále pracuje dál. „Je léto, byla jsem na dovolené, užívala jsem si, ale poslední měsíc se snažím cvičit víc. Pracuju na sobě,“ říká studentka právnické fakulty.

Největší požitkářka v soutěži je určitě Martina Antošová. „Mám na čem zapracovat, v době volna jsem si dala trošku gastro výlety. Poslední dort jsem měla včera ráno,“ usmívá se, ale není to s ní prý tak špatné. „Začala jsem běhat, omezovat se ve stravě,“ dodala.

„Snažím se sportovat a vhodně jíst. Bylo to těžké na dovolené, ale snažím se a jím to co mám,“ říká Klára Vavrušková a souhlasí i poslední finalistka Karolína Kokešová. „Cvičím a jím zdravě, jako všechny tady,“ uzavřela.

Finále České Miss a zároveň Slovenské Miss Universe se uskuteční příští neděli v Hudebním divadle v Karlíně. Po 25 letech půjde opět o československý souboj a bude zvolena také absolutní vítězka, která získá kontrakt na 100 tisíc eur. Poslední federální Miss byla Silvia Lakatošová, která zasedne v porotě. Slavnostní večer bude moderovat Libor Bouček.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám