Hlavní obsah
Článek

Modelka a moderátorka Iva Kubelková (46) má letošní prázdniny opravdu pestré a plnými doušky si je užívá. Sotva se vrátila se svou rodinou z dovolené na jednom z řeckých ostrovů, kde strávili téměř dva týdny, na sociální síti se pochlubila, že tráví další část prázdnin chalupařením.

Zatímco u moře Iva odpočívá, oddává se slunění preferuje válečku na pláži, tak téměř každou chvilku na chalupě tráví aktivním odpočinkem. „A tímto bych považovala houbařskou sezónu za zahájenou,“ pochlubila se Iva svým úlovkem z lesa. Na fotografii s houbami je modelka bez líčidel a nutno říct, že vypadá naprosto skvěle. Málokdo by totiž hádal, že je maminkou již dvou velkých slečen.

„Hodina v lese, původně jsme šli s malým košíčkem a vraceli jsme se i s plným batohem a neměli jsme to už kam dávat, no prostě houbařské orgie,“ sdělila Iva, která také prozradila, kde svůj košík naplnila. „Lokace Broumovsko. Ale nejezděte, už tam asi nic nebude,“ informovala Kubelková případné zájemce, kde najít tak krásné úlovky. Iva si volno s rodinou užívá do konce prázdnin, už začátkem září totiž opráší svou roli učitelky Veverkové v muzikálu Trhák v Divadle Broadway.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám