Hlavní obsah
Článek

Idol žen a dívek se vrací na obrazovky. Lukáš Vaculík (61) kývnul na nabídku zahrát si v pokračování seriálu Temný Kraj a bude řešit opět složité případy. Druhá série kriminálního seriálu se nemohla obejít nejen bez Vaculíka coby policisty Petra Kraje, ale také jeho čtyřnohého kamaráda.

V roli policejního psa Egona se totiž opět objeví labradorský retrívr Tobiáš, který je miláček celého štábu. „Byl nabitý energií a šťastný, když přišel na plac třeba i v půl šesté ráno. Myslím, že byl v tu chvíli jediná šťastná živá bytost,“ vyzradil Vaculík na svého zvířecího parťáka. „Jde si pro podrbání, a jakmile začnete, už se ho nezbavíte. Pohlazení je pro něj největší odměnou,“ dodal herec, který se nad nabídkou pokračování kriminálky příliš nerozmýšlel.

„Nedělalo mi problém naskočit do dalšího pokračování. Připadalo mi, jako by ani neuplynul čas mezi první a druhou sérií,“ svěřil hlavní hrdina, který se na obrazovce opět objeví vedle Egona a Terezy Kostkové, která si zahraje veterinářku Terezu Coufalovou. Po čtrnáct večerů bude policista Petr Kraj řešit příběhy, které jsou inspirovány ze starých policejních spisů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám