Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dáda Patrasová (67) neprožívá zrovna jednoduché období. Její stále ještě právoplatný manžel Felix Slováček (80) se nechal slyšet, že by ji chtěl zbavit svéprávnosti, a donutit tak královnu dětských srdcí k protialkoholní léčbě.

Dáda se v ostré slovní přestřelce ohradila a Felixe označila za manipulátora s počínající demencí.Teď se Patrasová opět ozvala ze svého vtipného instagramového účtu, který prý spravuje její italský přítel Vito.

Felix Slováček se bojí o Dádu Patrasovou.

Tentokrát se za usměvavou Dádou objevili ve fantazií nabité koláži jednorožci. Tito bájní tvorové jsou považováni za symbol síly, čistoty, krásy a panenství. Dáda se tak v podstatě stylizovala do symbolu čiré nevinnosti. V jiné koláži zase koketovala s dinosaury.

„Do teď byl dnešní den jakoby zahalen mlhou, vy jste to slunce, co jej prozáří,“ napsal Patrasové jeden z fanoušků. A další se přidal: „Vaše mýtické fotografie mi vždy navodí husí kůži.“

Otázkou je, nakolik si z hereččiných výjevů dělají její věrní sledující legraci....

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám