Hlavní obsah
Článek

Radikální změna image. Pro tu se během letních prázdnin rozhodla Michaela Zemánková. Muzikálová zpěvačka dosud byla přírodní brunetkou, což se rozhodla na pár měsíců změnit a obarvila se na růžovo.

„Jako každá normální holka jsem zatoužila po výraznější změně, jenže nevýhoda nás výrazných, tmavých holek je, že si těch změn moc nemůžeme dovolit. Takže když jsem domů přišla s tím, že chci být blond, můj kluk se mi vysmál,“ svěřila zpěvačka, jejíž kadeřnice jí zvládla zesvětlit vlasy o několik odstínů.

„Moje kadeřnice Petra ho předčila asi o pět levelů. Jenže je to kamarádka a vlasová kouzelnice, tak místo blond namíchala tuhle úžasnou růžovou a spokojená je ona, můj punkáčský kluk, já, ale nejvíc syn Rafael, který to komentoval slovy „hustý, hustý“,“ svěřila Zemánková, která odvážným snímkem s novými vlasy nadchla také své fanoušky.

„Teď mám všechno, co jsem chtěla, nejůžasnějšího kluka, syna, růžové vlasy a ještě čtrnáct dní prázdniny,“ svěřila zpěvačka, která má syna s Felixem Slováčkem juniorem. Po letních prázdninách se Míša opět vrhne do práce. Čeká ji účinkování v muzikálech Trhák a Kvítek mandragory.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám