Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vodu miluje a potápět se pro Martu Jandovou (50) není problém, to ale to do chvíle pokud nemusí mít hlavu pod hladinou až dvacetkrát za sebou. To si nyní zpěvačka vyzkoušela během focení charitativního kalendáře, pro který propůjčila svou tvář.

„Pro mě to není těžký se třeba potopit a zadržet na docela dlouhou dobu dech a soustředit se na tu fotku a něco dělat a vědět, jak ta voda funguje. Ale když to člověk dělá už podvacátý... a pak zase vyplavat a zase dolů. Všechno si srovnat. Hlavně, když člověk má pořád otevřený oči. To jsem teď teď fakt asi čtvrt hodiny špatně viděla. Ten chlór a všude byla mlha, až mi pak všichni řekli, že je to normální,“ sdělila nám Marta, která fotila s fotografkou Lucií Drlíkovou pro kalendář Women for Women.

„Focení s Lucií jsem si ale i tak užívala. Je strašně milý člověk a je to fotograf typu, který rád chválí,“ svěřila nám zpěvačka, která se brzy na televizních obrazovkách objeví ve zcela nové roli. Tentokrát to nebude jako zpěvačka, ale moderátorka nové show MARTA, na což se už nyní neuvěřitelně těší.

Reklama

Další články

Načítám