Hlavní obsah
Článek

Krásná brunetka vůbec nemusela skončit v náruči Briana Austina Greena, který hrál ulítlého Davida v Beverly Hills 902 10. Nádhernou Megan Fox (37) ze začátku odmítal.

„Zrovna jsem se dostal z jednoho vztahu a nehledal jsem nový,“ řekl Brian v rozhovoru pro rozhlasovou stanici Barstool Radio. Navzdory jeho váhavosti začít si něco nového, prý byla Fox velice odhodlaná a opravdu vytrvalá.

„Je to legrační, stále jsem ji odmítal a odstrkoval, protože jsem vztah jednoduše nechtěl, ale změnilo se to ve chvíli, kdy řekla že jde na rande. Najednou jsem se zarazil a řekl jí, že nechci, aby chodila na rande s jiným,“ popsal začátek jejich vztahu Green.

Na začátku ho prý děsil i jejich věkový rozdíl, k čemuž se vyjádřila i Megan: „Musela jsem ho přesvědčit, že jsem byla o něco více zodpovědná a schopná nabídnout víc než jiná osmnáctiletá.“

S Megan se potkali na natáčení sitcomu Hope & Faith v roce 2004, když mu bylo 30 a jí 18 let. V roce 2010 se vzali a mají spolu tři syny. Nejmladšímu Journeymu jsou tři roky, Bodhimu pět a Noahovi šest let.

Megan a její tři synové na Halloweena:

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám