Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Pokud už se těšíte, až začne škola a milujete komiksy, filmy a videohry, zamilujete si tyhle aktovky! Máme velký výběr aktovek, za kterými se ve škole každý otočí. Také si můžete vybrat populární motivy jako Harry Potter, Minecraft, Disney, Fortnite a další!

Minecraft, vítejte ve světě pixelů!

Foto: Funidelia.cz
Více

Foto: Funidelia.cz

Komerční sdělení

Není o tom pochyb, že toto je skvělá aktovka pro milovníky videohry Minecraft, kteří vidí svět na kostičky. Zelený design ve stylu Creeper si zamilujete. Rozměry 43 x 30 x 13 cm. Ideální velikost aktovky, navíc má několik oddílů, kam se vejde notebook, stejně jako několik vnitřních kapes na každodenní drobnosti. Připravte se na závist spolužáků!

Harry Potter, proměňte se v bradavického studenta.

Foto: Funidelia.cz
Více

Foto: Funidelia.cz

Komerční sdělení

Ztratila se vaše pozvánka do Bradavic v soví poště? Žádnou paniku...s touto aktovkou si budete připadat, jako byste byli v nejlepší škole čar a kouzel na světě. Rozměry jsou 45 x 31 x 19 cm a aktovka je vyrobena z odolného polyesteru. Obsahuje zesílený vnitřní oddíl, kam se vám vejdou všechny učebnice kouzel, které si jen budete přát.

Minnie Mouse, nejoblíbenější myška od Disneyho!

Foto: Funidelia.cz
Více

Foto: Funidelia.cz

Komerční sdělení

Děti i dospělí si zamilují tento batoh, inspirovaný nejroztomilejší myškou od Disneyho. Tento batoh se dvěma kapsami je doplněn černýma ušima a polstrovanou červenou mašlí, a je navržen tak, aby oslavoval ducha a vývoj Minnie. Je vyroben ze 100% polyesteru a díky vzoru bílých puntíků a vrchní vrstvě z flitrů je opravdu jedinečný. Rozměry 42 x 30 x 12 cm.

The Avengers, komixoví superhrdinové od Marvelu

Foto: Funidelia.cz
Více

Foto: Funidelia.cz

Komerční sdělení

Jste opravdový fanoušek superhrdinů od Marvelu? Sníte o tom, že se stanete Kapitánem Americkou nebo budete mít sílu jako Hulk? Pokud jste odpověděli ano, tohle je batoh přesně pro vás! Superhrdinové na tomto batohu vám dají sílu, kterou potřebujete pro získání těch nejlepších známek. Tento super batoh měří 52 x34 x 17 cm a má dvě kolečka a oddíl na zip, stejně jako vnitřní elastické popruhy, které pevně udrží obsah batohu na místě.

Je Hra o trůny váš nejoblíbenější seriál?

Foto: Funidelia.cz
Více

Foto: Funidelia.cz

Komerční sdělení

Pokud jste viděli všechny epizody seriálu Hra o Trůny - a nejen jednou - pak jste opravdový fanoušek. A jestliže je váš nejoblíbenější rod rod Starků, vyberte si na letošní školní rok tuto aktovku o rozměrech 50 x 33 x 17 cm s retro inspirovaným designem. Je vybavena nastavitelnými popruhy na ramena, polstrovanými pro extra pohodlí.

Další články

Načítám