Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Místo plavek si na dovolenou zabalila teplé oblečení. Herečka Vanda Chaloupková, kterou pravidelně vídáme v seriálu Modrý kód strávila léto velmi nevšedně. Namísto modrých vod Karibiku a horkého slunce dala přednost svobodnému cestování a divoké přírodě v Norsku.

Autem se svým přítelem procestovala část Norska, namísto all inclusive stolům dali přednost vlastnoručně uloveným rybám a pětihvězdičkový hotel vyměnila za stan.

„Zdravím z Norska. Je tu nádherně,“ vzkázala Chaloupková svým fanouškům. Vandin partner se věnuje lovu ryb, je to jeho největší koníček. „Podařilo se mi chytit několik tresek,“ svěřila se půvabná herečka.

„Po návratu mne čeká každodenní natáčení Modrého kódu, těším se na to, ale jsem ráda i za tohle vyčištění hlavy,“ dodala Vanda.

„Jeli jsme z Dánska trajektem do Kristiansandu. Projeli jsme fjordy až k Atlantské cestě. Každou noc jsme spali někde jinde. Chytali jsme ryby, pili vodu z řek a kochali se nádherou. Nakonec jsme navštívili Oslo a pokračovali do Švédska. Göteberg, Malmö a pak přes most zpět do Dánska. Dali jsme si kávu v Kodani a na závěr v našem milovaném Berlíně večeři. Skandinávii jsem navštívila poprvé a v životě jsem neviděla nic krásnějšího,“ svěřila své dojmy herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám