Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kourtney Kardashian (45) je mimo jiné maminkou tří ratolestí a na rozdíl od svých mladších sester neholduje tolik plastické chirurgii. A i když to s retuší svých fotek občas přežene, někdy zase naopak nechá vyniknout své nedokonalosti. Jako na jednom z posledních snímků, které sdílela na instagramovém profilu svého blogu Poosh.

Na fotce v plavkách byly vidět její strie a fanynky ji za to zahrnuly chválou. „Díky, že jsi z fotky nevymazala strie,“ poděkovala jedna ze sledujících v komentářích. „Miluji svoje malé proužky,“ odpověděla jí na to sama Kourtney.

Přestože je ostře sledovanou televizní hvězdou, ani její život není úplně dokonalý. I Kourtney se občas podělí o problémy, které trápí každou druhou ženu jejího věku.

V jedné z prosincových epizod rodinné reality show se například pochlubila, že si nechala zmrazit vajíčka. Ukázala dokonce modřiny na břiše, které měla po injekcích.

Než jí padlo 40, v slzách se svěřila mladší sestře Khloé s tím, že se bojí stárnutí. Vypadá sice naprosto skvěle, jak několikrát dokázala i při focení nahých snímků, ale jak je vidět, i Kourtney je nakonec jenom člověk.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám