Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jí letos zazvonil telefon s nabídkou, že by se mohla stát jednou z hvězd letošního StarDance, byla Radka Třeštíková (42) hodně překvapená.

„Nabídka mě šokovala, pár dní jsem se rozhodovala, neřekla jsem hned, že do toho jdu, potřebovala jsem si to trochu srovnat,“ svěřila spisovatelka s tím, že soutěž sledovala.

„Viděla jsem pár sérií, byla to jedna z mála věcí, které jsem sledovala, protože jinak televizi moc nepouštím, ale na StarDance jsem se těšila,“ řekla Radka, která již nyní pilně trénuje pod dohledem tanečního partnera Tomáše Vořechovského a dává si pořádně do těla.

„Jsme tady každý den, trénujeme zhruba 4 hodiny,“ řekl Tomáš, s čímž okamžitě Radka nesouhlasila. „No to víc šest až sedm s těmi našimi blbostmi,“ dodala se smíchem spisovatelka a přiznala, že s tancem dosud neměla žádné zkušenosti.

„Nechodila jsem nikam, ačkoli pocházím z Jižní Moravy z folklórního kraje, tak nemám zkušenosti, ale začínám ode dna,“ přiznala Třeštíková, která má ale v oblibě cvičení jógy, které nevynechává ani navzdory náročným tréninků.

„Jsem z jógy zvyklá, že to dělám pro zdraví, ale tady z toho tance zdravotní benefity asi nemáme, takže občas si pak doma ještě cvičím jógu, abych se srovnala,“ řekl Radka. Vedle každodenního tančení se i nadále snaží věnovat své profesi, i když často kvůli velké únavě místo psaní usne.

„Teď mám hodně práce s psaním věcí, které potřebuji dodělat, ty se mi teď zbrzdily více, než jsem si myslela, protože mám plnou hlavu sestav a moje knižní postavy mi úplně někam utekly,“ svěřila spisovatelka s tím, že nevylučuje, že v budoucnu do své knihy o StarDance něco dá. „Teď to úplně neplánuji, ale do budoucna to úplně nevylučuji, třeba mě to k něčemu inspirovat bude,“ dodala s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám