Hlavní obsah
Článek

Už i Malá mořská víla se dočká zfilmování s reálnými osobami a Disney před časem představil, kdo si Arielu zahraje. Je to mladá herečka a r´n´b zpěvačka Halle Bailey (19).

Halle zpívá se svou sestrou Chloe už od 11 let. Společně přidávaly předělávky slavných hitů na Youtube a jedním z nich byla i píseň "Pretty Hurts" od Beyoncé. Ta má dnes přes 17 miliónů zhlédnutí a sama Beyoncé s duem podepsala nahrávací smlouvu.

Díky tomu si jí všimli i ve studiu Disney, které se rozhodlo jí tuto ikonickou roli nabídnout. Nová Ariel tak nebude rusovláska a její novou podobiznu sdílelo i sesterské duo na svém Twitteru, což později udělala i herečka Halle Berry (57).

Po ohlášení jejího obsazení se na internetu strhly divoké diskuze o tom, zda to byl správný krok. Nechyběly ani rasistické urážky. Sama Halle řekla: „Já jsem hlavně vděčná. Nevěnuji pozornosti negativitě kolem. Cítím, že ta role je něco většího, než jsem já samotná a bude to určitě nádherné.“

Role prince ještě obsazena nebyla, protože ji aktuálně odmítl Harry Styles. Ovšem na zlou tetu Uršulu se chystá skvělá komička Melissa McCarthy a otce Ariely si zahraje charismatický Javier Bardem. Natáčení začne počátkem příštího roku.

Líbí se vám představitelka Malé mořské víly Ariely?
Ano, líbí
17 %
Ne, nelíbí
83 %
Celkem hlasovalo 737 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám