Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už několik měsíců se spekuluje, že se dědička módního řetězce Topshop Chloe Green (28) rozešla s partnerem Jeremym Meeksem (35). Modelovi, který se proslavil jako nejkrásnější vězeň světa, porodila v loňském roce chlapečka.

Od června jsou ale každý vídán sám, Chloe už navíc odložila diamantový prsten, který mnozí považovali za zásnubní. Sama bez partnera si také vyjela na plavbu po Středozemním moři.

Odtud také pochází snímky v bikinách, kterými zásobuje sledující na sociálních sítích. Na jachtě se také měla muchlovat s kapitánem póla z Monte Carla Rommym Giannim, který ji na plavbě s pár dalšími přáteli doprovází.

Green i Meeks v minulosti popřeli drby o rozchodu, ale v poslední době se ke vztahu raději nevyjadřují. Jejich románek je ostře sledován od té doby, co byl Meeks přistižen s Green na jachtě při nevěře, zatímco na něj doma čekala manželka s dětmi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám