Hlavní obsah
Článek

Jeho táta Stanislav Hložek měl v začátcích Hanu Zagorovou (†75), s níž spolu s Petrem Kotvaldem vystupovali, a stali se idoly puberťaček v socialistickém Československu. Takovou ikonu předloňský Muž roku Matyáš Hložek (30) po ruce neměl, ale poradil si.

Matyáš už na finále Muže roku vystupoval s pěveckým číslem, zkoušel to i v muzikálech, a teď se rozhodl pro sólovou tvorbu. Jeho prvním počinem je píseň Sám sebe, k níž napsal i text. Vznikl k ní i videoklip, u jehož natáčení Super.cz nechyběl. A partnerku mu hrála instagramová hvězda A.N.D.U.L.A., která se v klipu objeví i v negližé. A hlavně má 181 tisíc sledujících, zatímco Matyáš se pomalu blíží k šesti tisícům.

Před třemi dny klip vypustil pod jménem Mathias do éteru a na to, že jej jako zpěváka zná jen málokdo, má slušný počet zhlédnutí, víc než padesát tisíc! Reakce má celkem pochvalné, ale najdou se i rýpalové. "Tak a teď kdo to sjel jen kvůli A.N.D.U.L.E.," zaznělo například. Jak se vám písnička a její interpret líbí, ovšem posuďte sami.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám