Hlavní obsah
Článek

Když bylo téhle dívence deset let, cítila se nejistá a nepřijatá rodinou. Coby jedna z dvojčat má dodnes pocit, že byla nechtěná a neměla se nikdy narodit. Podívejte, jakápak slavná česká osobnost vyrostla z téhle roztomilé slečny, jíž jeden čas celá republika ležela u nohou.

Kdopak je to na obrázku? Ti, co sledují pozorně životní příběh Ivety Bartošové (†48), již dávno vědí. Zpěvačka, která posledních pár let plní stránky novin spíš svými alkoholickými eskapádami než zpěvem, byla vždy fotogenickým dítětem. Přesto příliš mnoho záběrů z jejího dětství neexistuje. To už spíš najdete snímky ze situací, před kterými sáhla po láhvi alkoholu. Také má dost potíží se sociálkou, která ji po nedávných úletech raději soudně nechala odebrat syna Artura.

Bartošová, která oznámila již svůj bůhvíkolikátý comeback, v němž se jí snaží pomoci její současný partner Josef Rychtář, pochází z Čeladné v okresu Frýdek-Místek. Když šla před lety do Prahy, ještě jí nebylo ani osmnáct. Vždy snila o pěvecké kariéře, ale zároveň také vždy žárlila na svou sestru Ivanu, která ji převyšovala hlasově, ale i povahou. Dnes sice jedna plní stránky novin, a druhá žije v ústraní ve Švýcarsku, ale podle dostupných zpráv se to brzy změní.

Ivana Bartošová totiž vážně zvažuje možnost, že by znovu nastartovala svou českou kariéru, kterou kdysi opustila z lásky k sestře. Jestli se jí to totiž podaří, moc dobře ví, že Iveta, jež mimochodem jeden čas bavila celý národ svými historkami o únosu a balení do alobalu od "ufologa" Romana Třísky, bude mít o to těžší jeden ze svých mnoha návratů...

Reklama

Další články

Načítám