Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

"Kuk, jmenuju se Valinka, narodila jsem se 18. 11. 2011, měřím 50 cm a vážím 3,4 kg," stálo v sms zprávě, kterou rozeslala v sobotu ráno svým přátelům šťastná maminka.

Valerie přišla na svět v pátek císařským řezem. A porod byl pořádně dramatický. Voda Kolomazníkové praskla již ve středu v 13 hodin a tak nabrala zpěvačka rychlý směr do porodnice v pražské motolské nemocnici.

"Pořád jsem se neotvírala. Čekalo se, jestli porodím přírozenou cestou. V pátek ve 21:47 příšla Valinka na svět císařským řezem. Byla jsem v plné narkóze. Byla jsem už vyčerpaná a hlavně jsem se stále víc neotvírala. Císař byla jediná možnost," řekla Super.cz Kolomazníková.

Přítel zpěvačky Václav Novák byl u porodu. Klára i miminko jsou v pořádku. "Cítím se ještě bolavá a unavená, ale jsem šťastná," prozrazuje zpěvačka.

Ještě letos se chce vrátit do práce. "Chystám se ještě před Vánoci zpívat a dokončit CD. Malá bude mít samozřejmě ale přednost. Žádné chůvy. Jen babičky a hlavně já a tatínek," uzavřela Kolomazníková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám