Hlavní obsah
Článek

Je známá nejen svou dokonalou figurou, ale i velkými rty. Modelka Silvia Kucherenko (36) fascinuje již nějakou dobu naše slovenské sousedy svým vzhledem, a především obřími rty, o kterých dosud tvrdila, že jsou přírodní.

Tomu, že její nepřehlédnutelná pusa je dílem přírody, věřil jen málokdo. Slovenská kráska se však dosud nenechala rozhodit a tvrdila, že za jejími plnými rty není estetická chirurgie, ale docílila jich díky konturovací tužce a přikládání rozkrojené cibule.

Na základě enormního množství dotazů žen, které především směřovaly k jejímu vzhledu, se sličná Slovenka rozhodla na sociální síti sdílet video, kde si nechává injekčně zvětšit rty. „Ptáte se, zda to bolí, trochu ano, ale to vydržíte,“ připsala si ke krátkému videu Kucherenko.

Následně nám ale přiznala, že na zvětšení příliš často nechodí a na estetický zákrok dorazila po delší době. „Na rtech jsem byla po 3 letech a paní doktorka mi dala úplně malinko, a to na hydrataci rtů,“ přiznala Super.cz slovenská modelka a dodala. „Ráda se podělím o beauty triky a mnoho žen se mě dennodenně ptá, kam chodím na rty, jak se starám o postavu,“ prozradila blondýnka, která by ráda svým fanynkám dále radila ve zkrášlování.

„Nemám s tím problém, ženy se chtějí líbit a ráda se s nimi o triky a procedury podělím,“ přiznala Silvia, která nyní konečně přiznala, že její obří rty nejsou jen darem od Boha.

Reklama

Další články

Načítám