Hlavní obsah
Článek

Zasloužené volno si užívá Alžbeta Bartošová (27). Zpěvačka, kterou vídáme především na pražských muzikálových prknech, zabalila kufry, a s přítelem Lubošem, s nímž randí již čtvrtým rokem ,vyrazila do zahraničí.

„Dovolenou jsme zahájili před týdnem jen s mým přítelem Lubošem. Jeli jsme do Chorvatska, do vesničky nedaleko Puly, kde jsme strávili týden,“ pochlubila se nám půvabná Slovenka s tím, že tam jejich cesty nekončily. „Potom jsme se přesunuli do Benátek, prošli si památky a pokračovali k Lago di Garda,“ řekla.

Vedle cestování po památkách si zpěvačka užívá také koupání, a tak tráví čas u vody, odkud se Bartošová pochlubila pár snímky. Nutno říct, že krásná brunetka má nejen podmanivý úsměv, ale i dokonalé křivky a zadeček, který jí lze jedině závidět. Její partner musí být během dovelené neustále na pozoru.

Druhý týden dovolené v Itálii si zamilovaný pár užívá také se svými přáteli, což si nemohou vynachválit.

„V Lago di Gardě jsme se připojili k našim kamarádům a společně s nimi pokračujeme do Monterosso al Mare, kde strávíme pár dní a letošní dovolenou zde zakončíme,“ dodala závěrem Alžbeta, která opět od září v Divadle Broadway oblékne kostýmy do svých rolí v muzikálech Kleopatra, Tři mušketýři nebo Kvítek mandragory

Reklama

Další články

Načítám