Hlavní obsah
Článek

Cameron Diaz (51) není z těch celebrit, které by sdílely detaily ze svého soukromého života. O tom, že se v lednu 2015 provdala za muzikanta Benjiho Maddena, se svět dozvěděl se zpožděním a jejich vztah dodnes zůstává záhadou.

U příležitosti 25. výročí časopisu InStyle se ovšem Diaz rozpovídala nejen o manželství, ale také o své herecké kariéře, kterou už dávno pověsila na hřebík.

„To, že jsem se provdala za Benjiho, bylo to nejlepší, co se mi kdy v životě stalo,“ pěla herečka chválu na manžela.

„Můj muž je nejlepší člověk na světě a je to také skvělý partner. Manželství je určitě dřina a hodně práce. Potřebujete někoho, kdo s vámi bude spolupracovat. Není to totiž nikdy 60 na 40, ale vždy 50 na 50, tečka. Vždycky,“ svěřila se Diaz, že tajemstvím jejich šťastného vztahu je rovnocennost.

Za hudebníka skupiny Good Charlotte se provdala před necelými pěti lety. „Nevím, jestli jsem tehdy byla úplně připravená, ale věděla jsem, že je výjimečný. Je to prostě dobrý chlap. Je to osvěžující, jsem za něj moc vděčná,“ doplnila.

Co se týče kariéry, je Cameron spokojená tam, kde je a žádný velký návrat neplánuje. „V tuto chvíli si přijdu, že jsem udělala opravdu hodně, cítím naplnění a jsem na dobrém místě,“ svěřila s tím, že je vděčná, že se proslavila v 90. letech, kdy ještě neexistovaly sociální sítě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám