Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Katie Price (45) se ukázala na veřejnosti v Turecku, kde podstoupila několik plastických operací. Televizní hvězda si nechala udělat facelift, pozvednout oční víčka, a tentokrát pro změnu zmenšit poprsí na velikost D, stejně jako zmenšit pozadí.

Po zákrocích vypadala, jako by ji přejel sovětský tank a její snoubenec Kris Boyson (30) na tom nebyl lépe. Modelčin zajíček se u své milé totiž nejspíš inspiroval a podstoupil operaci nosu. Tu měl prý díky Katie za poloviční cenu.

Dvojice se v takto zuboženém stavu objevila jen tři měsíce poté, co Katie prodělala facelift, spolu s pozvednutím víček, pozadí a liposukcí. Kvůli zákrokům však zůstala oteklá a dle vlastních slov vypadala jako mimozemšťan.

A tak se matka pěti ratolestí rozhodla, že to vyřeší dalšími zákroky. Otoky zatím nevypadají, že by se zmenšily a Katie působí jako bytost z filmů Ridleyho Scotta víc než kdy dřív. Kromě toho prý trpěla po zákrocích velkými bolestmi, a lékaři jí museli dokonce pomáhat do taxíku.

Opravdovým překvapením byl ovšem Krisův zákrok, fitness trenér byl totiž vždy zásadně proti plastikám. „Kris byl vždy proti tomu, aby Katie měla další plastiky, všichni byli v šoku, když úplně otočil a sám šel pod kudlu,“ sdělil zdroj deníku The Sun.

Doplnil také, že se Katie nechala slyšet, že svého milého mění na Kena a budou tak brzy tvořit dokonalý pár. K tomu není třeba vůbec nic dodávat, snímky páru po operacích se můžete pokochat v naší galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám