Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednačtyřicetiletý zpěvák a kytarista kapely Muse Matt Bellamy se o víkendu oženil. Za manželku si vzal devětadvacetiletou modelku Elle Evans. Svatba se konala v Malibu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Mr. & Mrs. Bellamy

Příspěvek sdílený Matt Bellamy (@mattbellamy), Srp 10, 2019 v 8:11 PDT

S Evans, která je oblíbenou reklamní modelkou a mj. se objevila také ve videoklipu k písni Blurred Lines, v jehož necenzurované verzi pobíhala téměř nahá spolu s Emily Ratajkowski a Jessi M’Bengue, začal hudebník chodit v roce 2015, k sňatku se tedy odhodlali po čtyřech letech vztahu a po necelých dvou letech od zasnoubení. To proběhlo v prosinci 2017 na dovolené na Fidži.

Ačkoli frontman rockové kapely, což může svádět k předsudkům, pěstuje Bellamy dlouhodobé vztahy. Před manželkou chodil čtyři roky (dva z toho byli zasnoubení) s herečkou Kate Hudson, která mu porodila jeho jediné dítě, dnes osmiletého syna Binghama, ještě předtím strávil devět let ve vztahu s psycholožkou Gaiou Polloni.

Reklama

Další články

Načítám