Hlavní obsah
Článek

Přítelkyně vévodkyně Meghan, stylistka Jessica Mulroney, nedávno na sociální síti sdílela fotku, na níž je zachycena u bazénu, v bikinách a zády k objektivu. Vlna kritiky, kterou snímek vyvolal, ji nejdřív zaskočila a přiměla z profilu ho stáhnout, později se ale rozhodla, že jej přece jen zveřejní.

„Tohle jsem po včerejšku stáhla. Atakovalo mě spoustu trollů. Ale dnes jsem si uvědomila, že je mi to jedno,“ uvedla k snímku trojnásobná maminka, již s vévodkyní ze Sussexu pojí dlouholeté přátelství. A také vkus, Mulroney je Meghaninou rádkyní v oblasti módy.

„Tvrdě pracuji na všem ve svém životě a jsem hrdá na své tělo, na svou práci, na všechno. Když na sebe nebudeme pyšní, tak na co. Už žádné omluvy,“ doplnila v postu ke znovu zveřejněnému snímku. Odezvou pak byly už jen kladné komentáře. „Máš tři děti! Tohle je inspirativní obsah, holka!“ píše se v jednom z nich.

Před pár dny Mulroney s fanoušky sdílela informaci, že trpí úzkostmi a záchvaty paniky. „Záchvaty paniky jsou noční můrou. Terorem, jak jsem jim říkala. Ale vězte: nejsou věčné,“ píše v jednom příspěvku. V dalším pak psychicky nemocné vyzývá, aby se za svůj stav nikdy nestyděli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám