Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká Miss 2007 Lucie Hadašová o sobě po dlouhé době dává vědět. Maminka dvou dcer nafotila sexy fotky pro nový kalendář a dokazuje, že postavu má stále ve špičkové formě, klobouk dolů!

Lucie předvedla své dlouhé nohy i dokonalé pozadí v kalendáři pro firmu prodávající rychlé stroje. Snímky vznikaly u opuštěné stodoly nedaleko Prahy. A ne bez potíží.

"Pro úplně poslední focení jsme si vybrali krásnou opuštěnou stodolu s loučkou u silnice. Asi po 15 minutách focení přijel na místo rozlícený pán, který nás dost nevybíravě vyhnal, že prý je to jeho stodola a jeho kus trávy před ní. Slušně jsme se omlouvali, že jsme to nevěděli, že plácek není oplocený ani na něm není žádné varování o soukromém pozemku či zákazu vstupu. Pán byl tak v ráži, že dokonce volal na policii, která mu ale sdělila, že jsme nepřekonali žádnou překážku, tudíž nemají proč situaci řešit," popisoval Super.cz fotograf Filip Matušinský.

"Nakonec jsme jako delegátku k vyjednávání vyslali přímo Lucku, která ho svým milým úsměvem, klidem a ženskými zbraněmi obměkčila natolik, že nám nakonec dal svolení fotky použít. Tímto mu posílám velké díky," dodal fotograf.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám