Hlavní obsah
Článek

Tak na tuhle dovolenou nebudou sestry Gigi a Bella Hadid vzpomínat v dobrém. Pronajatou vilu na řeckém ostrově Mykonos v době jejich nepřítomnosti navštívili zloději, kteří sestry obrali o šperky, oblečení, kabelky nebo sluneční brýle. Modelky dovolenou předčasně ukončily, z ostrova odletěly soukromým tryskáčem a fanouškům doporučily se mu vyhnout.

Na krádež Gigi a Bella přišly po návratu z města, kde slavily narozeniny sestry Alany. Dům prý našly „obrácený vzhůru nohama“, s jejich osobními věcmi poházenými všude kolem. Podle otce modelek Mohameda Hadida zůstaly po tomto zážitku „traumatizované“, uvedl pro web TMZ.

Po nahlášení incidentu pak modelky neměly dojem, že by policie dělala, co mohla, a tak se rozhodly okamžitě z ostrova odjet. „Okradli nás. Sem se už nikdy nevrátíme. Nedoporučujeme to tady. Utraťte své peníze někde jinde,“ vyzvaly své fanoušky na sociální síti.

Podle některých fanoušků si o loupež Gigi a Bella říkaly svým neustálým „předváděním se“. „Tak když neustále postují fotky z vily, která je opravdu rušným místem, řekly si o to,“ uvedl jeden z nich. „Tohle je opravdu řecká tragédie,“ smál se jiný.

Reklama

Další články

Načítám