Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poté, co bijec Karlos Vémola (34) a jeho těhotná přítelkyně Lela Ceterová (30) oznámili, že spolu čekají holčičku, to vypadalo, že se oba vznáší na růžovém obláčku. Proto silikonová kráska všechny šokovala, když jen pár hodin po radostné novince poslala prostřednictvím sociálních sítích vzkaz plný vzteku.

„Rodina je jen jedna. A tu ti ku*va nedá...“ zněl její podivný komentář. Ten jako by byl adresován jejímu miláčkovi a prsaté tanečnici Kristhin Gómez, která se se slavným terminátorem před pár dny provokativně fotila ve výtahu.

Vémola s prsatou kamarádkou Kristhin

Těhotná Lela pak ještě dodala, že pravda brzy vyjde najevo. Svůj slib teď také dodržela a náhlou změnu v chování vysvětlila. „Neadresovala jsem svůj status na Instagramu žádné konkrétní osobě. Ani jsem tam nikoho neoznačila,“ řekla Blesku.cz bývalá playmate a dodala: „Je to pouhý příspěvek na zamyšlení.“

Silikonová blondýna si prý jen v nočních hodinách trochu zafilozofovala. „V tomto unáhleném a rychlém životě mnoho párů čelí různým zkouškám života. Chtěla jsem pouze poukázat na to, že rodina je na prvním místě a mrzí mě, když vidím, že krásné rodiny se mnohdy snaží poškodit různé ku*vy, které se snaží muže svést,“ snažila se nastávající maminka vše vysvětlit.

Ke kauze se dokonce vyjádřil i sám Vémola. „Kristhin znám deset let, ještě z dob, kdy žila v Londýně. Dorazil jsem na její narozeniny, a je z toho takové haló, jen proto, že má velká prsa a Lela vydala status na Instagramu,“ obhajoval prsatou kamarádku MMA zápasník.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám