Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Devětadvacetiletá Tabria Majors dalece přesahuje míry 90-60-90... Ty její jsou 112-98-141, přesto je vyhledávanou modelkou oděvů, stejně jako plavek. V kategorii plus size momentálně patří k těm nejpopulárnějším. A také největším. Váží 104 kilo.

Na nejnovějších snímcích, které se objevily na jejím instagramovém účtu, na sobě ale nemá nic ze zmíněných produktů. Ani šaty, ani jiné oděvy, žádné plavky ani prádlo. Pro magazín Women´s Health se nechala zvěčnit nahá.

„Byla jsem příšerně nervózní. Ve svém těle se cítím velmi dobře, ale tohle pro mě byl neznámý stupeň zranitelnosti. Nicméně nechci být za to, že jsem to udělala, označovaná jako ‚statečná‘, jsem velká žena, sebevědomá a je to normální,“ uvedla k trojici snímků.

Autorkou fotek je Heather Hazzan. Posuňte šipkou vpravo

Zobrazit příspěvek na Instagramu

"I was high key so nervous about this shoot. I’m very comfortable with myself and my body but this was an unfamiliar level of vulnerability for me. However, I don’t want to be labeled as 'brave' for doing this. I am a big woman that’s confident and that is normal. Thank you @womenshealthmag and @heatherhazzan for allowing me to open up with you ❤️ #whstrong" —@tabriamajors . At the link in bio, #TabriaMajors opens up about loving her body at every stage: "A lot of people ask me who I look up to, or if someone inspired me to be this confident. I find inspiration in others, but for the most part, my confidence just came from years of growing, years of finding myself, and being on a journey to self-love. I look up to myself." : @heatherhazzan

Příspěvek sdílený Women's Health (@womenshealthmag), Srp 7, 2019 v 1:49 PDT

K těm pak pro magazín připsala i několik slov ohledně toho, jaká byla její cesta k sebedůvěře nebo jak ji lidé vnímají. „Spousta z nich se mě ptá, kdo je mým vzorem, nebo jestli mě někdo inspiroval k sebedůvěře. Inspiraci samozřejmě nacházím v okolí, ale moje sebedůvěra především vzešla z mnoha let růstu a hledání sebe samé, na cestě k sebelásce. Vzhlížím sama k sobě,“ svěřila.

Dále v textu uvedla například to, že lidé často podléhají mylným dojmům a stereotypům, že necvičí a stravuje se nezdravě, což prý nemá s pravdou nic společného.

Jako vždy se našli jak podporovatelé, tak kritici. První skupina zdůrazňovala, že lidé mají různé tvary a velikosti a všechny jsou krásné, podle druhé je tělo Tabrie reklamou na obezitu.

„Krásné, ano. Ale normální, dechberoucí, úžasné a zdravé? NE, absolutně ne. Zeptejte se jakéhokoli lékaře. Když máte vysoké BMI (body mass index neboli index tělesné hmotnosti), jste obézní a hrozí vám riziko srdečních onemocnění, cukrovky, mrtvice, rakoviny a dalších nemocí. Nežijete tak dobře, jak byste mohli,“ píše se v jednom z těch kritičtějších.

Není to poprvé, a pravděpodobně ani naposledy, co se Majors vypořádává s kritikou svého vzhledu. Snesla se na ni (a její kolegyni Kaylu Jane) i poté, co vyšla plavková kampaň britské značky Pretty Little Thing.

Reklama

Další články

Načítám