Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V bodybuildingu začala Kanaďanka Lynda Jager soutěžit ve svých jednapadesáti letech. Dnes je jí o deset víc a svůj nový životní styl si nemůže vynachválit. Stejně jako její neméně aktivní manžel. Právě ten ji k soutěžím přivedl. Není tak divu, že na jeho konto s úsměvem říká: „Můj muž miluje, jak vypadám.“

I jí samotné se líbí, když se jí pod oblečením rýsují svaly. „Užívám si to. A také chci být příkladem pro své děti, že také mohou být silné a sebevědomé,“ říká šestinásobná babička.

Cvičit začala už jako třicátnice, roky ale trvalo, než sebrala odvahu a získala takovou sebedůvěru, aby se vrhla na soutěže. Vyplatilo se, alespoň podle britského Daily Mailu, který píše, že za posledních deset let se pětkrát stala šampionkou v bodybuildingu (bez dalšího upřesnění).

V okolí se žena setkává hlavně s pozitivním přijetím, najdou se ale i lidé, kteří ji komentují negativně. „Občas se objeví názor, že je to ‚až moc‘, že jsem ‚až moc fit‘,“ uvedla Lynda, která všem radí: „Věřím, že všechno vychází z mysli a pokračuje v srdci. Musíte v sebe věřit,“ vzkazuje.

Reklama

Další články

Načítám