Hlavní obsah
Článek

Jan Komínek (25) proslul rolí v seriálu Horákovi, kde ztvárnil rošťáka Ondru. Od té doby ale chlapec trochu povyrostl a v poslední době jde z role do role. Diváci ho mohou vídat v seriálu Krejzovi nebo již brzy v kinech v novém snímku Petra Kolečka Přes prsty.

Kromě herectví jsou Honzovou velkou vášní staré automobily. Svého Forda z roku 1973 stále prohání ulicemi Prahy a láska mezi ním a veteránem tak pořád kvete.

Honza se svým veteránem

„Nikdy jsem nebyl automobilista, až jsem jednou na Letné viděl tohle auto a zamiloval se. Stejný typ jsem si nechal dovézt z Německa a dodnes v něm jezdím,“ přiznal herec, který za o něco rychlejšími vozy vyrazil nedávno až do Budapešti, kde probíhaly závody Formule 1.

„Musím říct, že dvoudenní návštěva můj pohled na Formuli 1 hodně změnila. Byl to neuvěřitelný zážitek. To, co je v televizi tak trochu nuda, vypadá v reálu úplně jinak, je to atmosféra nabitá adrenalinem. Možná k mé lásce k veteránům přibyde ještě další,“ nechal se slyšet Komínek. Uvidíme, jestli si automobilový nadšenec brzy nepořídí vůz s o něco silnějším motorem.

Reklama

Další články

Načítám