Hlavní obsah
Článek

Jak jsme již v březnu na Super.cz informovali, půvabná slovenská zpěvačka a herečka Lucia Molnárová čekala se svým manželem Michalem druhé miminko. Spolu již vychovávají syna Emanuela. Ještě nedávno nám tvrdila, že pohlaví miminka nevědí, ale nyní je vše jasné, na sociální síti se totiž pochlubila radostnou novinkou.

„A je to tu. Naše Amálka přišla k nám na svět. Emanuel se už na ni těší,“ napsala k fotografii dojatá Lucia. Je možné, že se rodiče nechali inspirovat pohádkou o motýlu Emanuelovi a Víle Amálce. Na jejím instagramovém profilu se ihned strhla vlna gratulací od kolegyň z branže.

„Velká gratulace,“ napsala k fotce herečka Kristýna Leichtová. „Zdravíme vás z dovolené a moc gratulujeme,“ poslala vzkaz kolegyně z muzikálu Alžbeta Bartošová. „Luci, moc gratuluju, ať jste zdraví,“ připsala také Linda Finková.

V Divadle Broadway se kromě Lucie stala v červnu maminkou Leona Černá Stříbrná a před porodem má ještě Zdenka Trvalcová. Lucia si nyní bude užívat první měsíce s miminkem a brzy se plánuje vrátit na prkna. „Ráda bych se do práce vrátila, jakmile to bude možné, počítám s tím, že na podzim odehraji jak Constance ve Třech mušketýrech, tak i Octavii v Kleopatře v Divadle Broadway,“ prozradila nám půvabná Lucia, uvidíme, zdali se jí podaří skloubit pracovní závazky v Praze s výchovou dětí na Slovensku.

Reklama

Další články

Načítám