Hlavní obsah
Článek

Je to sotva pár hodin, co bývalá playmate Lela Ceterová (30) vykřičela radostně do světa, že s MMA zápasníkem Karlosem Vémolou (34) čeká holčičku. Euforie jí ale dlouho nevydržela a růžové opojení vystřídal pořádný nával vzteku.

„Nedokážu popsat radost, kterou momentálně prožívám, že to bude děvčátko,“ tetelila se ještě včera silikonová blondýnka. Na Instastories pak ale z ničeho nic poslala velmi podivný vzkaz: „Rodina je jen jedna. A tu ti ku*va nedá...“

Vysvětlení se její fanoušci nedočkali ani v pokračování. „Hodně lidí se mě ptá, co se stalo. Moje odpověď zní, že pravda brzy vyjde najevo,“ napsala rozhořčeně Lela.

Ve svém stavu by přitom měla být hlavně co nejvíc v klidu. Ten jí však podle webu isport.blesk.cz vzala jiná prsatá kráska! Její milovaný se totiž v poslední době až příliš často vídá s modelkou a tanečnicí Kristhin Gómez, která žije ve Španělsku.

Peroxidová provokatérka se svým přátelstvím se slavným zápasníkem navíc vůbec netají a před pár dny se na Instagramu pochlubila společnou fotkou, která byla pro Lelu nejspíš poslední kapkou.

Na snímku si prsatice ve výtahu fotila selfie a z jejích obřích balónů valících se z titěrných šatiček nemohl zápasník odtrhnout zrak. „Když nečekaně vytáhnete telefon ve výtahu, tak mému selfie nikdo neunikne. A mému výtahu nikdo neodolá,“ napsala laškovně, jako by tím chtěla svou sokyni ještě více popíchnout.

Reklama

Další články

Načítám