Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nikdy neříkej nikdy. Ještě loni v jednom z rozhovorů Miroslav Hanuš (60) řekl, že by do StarDance nešel, to se ale za pár měsíců změnilo a herec známý ze seriálů Případy 1. oddělení nebo Ulice na nabídku do taneční soutěže kývnul.

„Souvisí to hodně s tím věkem, nabídli mi to, já jsem to odmítnul, oni mi to zase nabídli, já jsem zase odmítnul a pak mě stimulovali tím, že mi řekli, že budu vzorem pro národ a ukážu, že i v tomhle věku se dá žít,“ svěřil vtipně herec, kterého jsme navštívili na jeho čtvrtém tréninku. Jak sám přiznal, už jich měl mít za sebou ale víc.

„Máme čtvrtý trénink z deseti, ty tři první odpadly dřív, než začaly, protože jsem si řekl, že se trochu rozběhám a hned jsem si natáhnul nohu. Řekli mi, ať to radši nervu, a já si pomyslel, že jestli jsem si tu nohu urval, tak jsem fakt ještě trapnější než Kopta, protože ten si ji urval aspoň na tréninku. A jestli já jsem si ji urval dřív, než jsem začal, tak jsem fakt nezvítězil,“ prozradil Hanuš, který si zranění naštěstí rychle vyléčil. Zato Václavu Koptovi se to loni nepodařilo a musel odstoupit.

„Obětoval jsem na to chorvatskou dovolenou, dal jsem si nohu nahoru a nic jsem nedělal,“ prozradil Miroslav s tím, že si následně přetáhnul svaly a investoval 360 korun do mastiček, které mu ulevily. Když už chtěl začít trénovat, přišla ale další indispozice. „Pak jsem zase odpadnul, protože jsem tři dny zvracel,“ dodal Hanuš. Nyní už se naplno položil do tančení a jeho partnerka na parketu Adriana Mašková si ho nemůže vynachválit.

„Byla jsem mile překvapena, jak je Mirek pohybově zdatný a hrozně dobře slyší hudbu, když mám problémy s choreografií, tak je ke všemu hrozně chápavý, což je moc dobré a jsem za to ráda a jsem fakt nadšená,“ prozradila tanečnice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám