Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Žádná exotika, ale staré dobré Chorvatsko. Moderátorka zpráv na Primě Klára Doležalová strávila takřka celé léto u moře. S manželem Miodragem Maksimovičem a dcerami už začátkem prázdnin odjela do jejich druhého domova u Jaderského moře a do Prahy se vracela jen na otočku.

Během své dovolené navštívila moderátorka nejedno krásné místo a podařilo se jí také zavzpomínat na chvíle, kdy měla krátce po svatbě. „Po osmnácti letech na místě svatební cesty,“ napsala si k fotce z místa Sveti Stefan v Černé hoře, které navštívila.

Vedle cestování si Klára užívala také u moře a spolu s ním se nechala zvěčnit v plavkách. Nutno říct, že moderátorka vypadá stále skvěle a figuru jí rozhodně může závidět nejedna kolegyně. V bikinách se moderátorka pochlubí zřejmě zase za pár měsíců, milovanému Chorvatsku totiž dává po pár týdnech sbohem a vrací se do pracovního koloběhu.

Reklama

Další články

Načítám