Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zdeněk Godla, ze kterého udělal hvězdu seriál Most!, rozhodně z hereckého světa nezmizel. Nabídky se mu jen hrnou. Momentálně natáčí seriál Ordinace v růžové zahradě a těší se, že exekuce, které ho tíží, budou brzy splaceny.

"Exekuce jsou na dobré cestě. Stoprocentně. Přijde určitě chvíle, kdy si řeknu, že to je za mnou. Už se na to těším," řekl super.cz popelář Franta ze seriálu Most!.

"Mám se skvěle, daří se mi super. Dostal jsem data natáčecích dnů v Ordinaci, všechno pokračuje. Jsem rád. Nečekal jsem, že se to takhle rozjede, ale je to skvělý. Baví mě to. Ordinace mě čeká, film a rozjíždí se ještě něco. To zatím nemůžu říct." těší se z úspěchu.

Řadu jeho sledovatelů nenechalo v klidu luxusní auto za milióny, kterým se prohání. Zdeněk sám fotku auta, ve kterém boural a jehož přední část byla po srážce se srnkou na odpis, sdílel na sociální síti.  "Auto bylo půjčené, není moje. Ať si půjčí ti, co závidí, taky," dodává.

Reklama

Další články

Načítám