Hlavní obsah
Článek

Americká youtuberka Brooke Houts naštvala tisíce fanoušků. Na svém kanále omylem zveřejnila nesestříhané video, na kterém do svého dobrmana Sphinxe hrubě strká, bije ho, křičí na něj a v jedné chvíli to vypadá, že na něj i plivne. Proč? Podle záběrů proto, že pes se nechoval podle představ jeho paničky. Za své konání se omluvila, odmítá však, že by šlo o týrání.

Videí se svým psem má Houts na kanále několik. Fanouškům ukazuje, čím ho krmí, jak vypadají jejich procházky, jak spolu blbnou. Chvíle, které zná každý pejskař. To nejnovější, které už youtuberka smazala (stejně jako instagramový účet), ale všem vyrazilo dech.

Houts omylem zveřejnila hrubý materiál, na němž do svého psa hrubě strká, bije ho, křičí na něj a zřejmě po něm i plivne

Lidé ji za záběry hrubě kritizují, mnoho z nich podle zahraničních médií upozornilo policii, která nyní vyšetřuje, zda nejde o týrání zvířat. Někteří z těch, kteří záběry, jež kolují po sociálních sítích, viděli, volají po tom, aby byl ženě pes odebrán.

K incidentu se Houts vyjádřila na Twitteru, kde sdílela dlouhý text, v němž mj. uvedla, že se „jen výjimečně chová tak vztekle“ a že v žádném případě svého psa netýrá.

„Každý, kdo mě zná, ví, že jsem milovnicí zvířat, včetně toho svého. A nikdy bych neudělala nic, čím bych jim vědomě fyzicky nebo psychicky ubližovala. Opakuju, neměla jsem na něj křičet a být fyzicky agresivní a jsem si toho plně vědoma. Nebyl nijak zraněn. Vím, že i v budoucnu se bude takto chovat, ale já už se takhle nikdy nezachovám,“ stojí mj. v prohlášení.

Reklama

Další články

Načítám