Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ke svým třicátým narozeninám dostala bývalá playmate Lela Ceterová (30) ten nejkrásnější dárek. S partnerem, zápasníkem MMA Karlosem Vémolou (34) totiž čekají miminko. Radostnou novinkou se pochlubili před dvěma měsíci a teď také prozradili pohlaví svého nenarozeného potomka.

„Co to jen bude? Můj největší sen se splnil,“ prohlásila na Instagramu nejprve tajemně silikonová blondýnka. Pro web isport.blesk.cz pak ale byla dvojice sdílnější a potvrdila, že čekají holčičku.

„Pamatuji si dodnes, jak mi Karlos před dlouhou dobou jednou řekl, že mi tu holčičku rád udělá. A najednou je to tu a já jsem šťastná,“ jásala Lela a spokojený je i budoucí otec dítěte. „Mám radost za Lelu. Já nevím proč, ale byl jsem si fakt na sto procent jistý, že to bude holka, když jsem jí to slíbil,“ svěřil se Vémola.

Teď už vybírají holčičce jméno. „Moc se mi líbí jméno Lili, ale Karlos by chtěl, aby se jmenovala jako já. Na tom se budeme muset ještě dohodnout,“ dodala nastávající maminka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám