Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nathan Meads (33) z Oxfordu si podobu se slavným hercem užívá. Podle deníku Mirror je pro něj nemožné projít se po ulici, aniž by byl několikrát osloven s tím, jestli není Brad Pitt.

Když se podíváte na Nathanovy fotky, bude vám to jasné. Opravdu vypadá jako mladší verze pětapadesátiletého herce. Stavitel Meads by navíc nebyl proti, kdyby ho uživilo fungovat jako hercův dvojník, proto si nechal narůst i stejnou bradku jako Brad. Zatím si podobou pouze přivydělává na společenských akcích.

„Nemůžu jít nikam. V obchodech do sebe lidé šťouchají a myslí si, že jsem Brad Pitt. Nejsem jeden z těch mužů, který si myslí, že vypadají dobře. Měl jsem jen pár holek, ale nikdy jsem si nemyslel, že bych byl tím, po kterém touží všechny,“ říká Nathan, který prý podobu tolik nevidí, ale na pozornost si velice rychle zvykl. Ovšem nebylo tomu tak u jeho bývalé přítelkyně, se kterou má dvě děti. S tím, že ho na ulici stále oslovovaly ženy s žádostí o fotku nebo podpis, se nemohla smířit a rozešli se.

Aktuální přítelkyně Adiel (30) si ho naopak našla na sociálních sítích právě kvůli jeho vzhledu a nikdy nežárlí na ženy, které ho oslovují. „Nathan se tomu neustálému zastavování směje a já také - taková škoda, že já nevypadám jako Angelina Jolie,“ svěřila se deníku Mirror.

Jako stavitel vydělává Nathan kolem 840 000 Kč ročně, což je opravdu rozdíl v porovnání s Bradem, jehož výdělek dosahuje ročně až 690 miliónů korun. Ani kolegové v práci ho už prý neoslovují jeho jménem, ale říkají mu Brad nebo Bradders.

Co myslíte, má na to být jeho dvojníkem, nebo tam podobu nevidíte?

Reklama

Další články

Načítám