Hlavní obsah
Článek

Respektovaná americká média přinesla závažnou a radostnou zprávu: Vévodkyně Kate (42) a princ William (41) čekají prvního potomka. Podle magazínu In Touch Weekly, který cituje dobře informovaný královský zdroj, je Kate v šestém týdnu.

„Zdroj spolehlivě odhalil jiné detaily týkající se panovnické rodiny - královnin svatební dárek pro Kate a místo, kde urozený pár trávil líbánky,“ ujišťovala o důvěryhodnosti informací redaktorka Dorothy Cascerceri. Vévodkyně prý má všechny doprovodné příznaky těhotenství včetně nevolností.

Pár, která si řekl své ano koncem dubna, už prý přemýšlel i o jménu pro své děťátko. „Chtěli by něco tradičního,“ přiblížil zdroj. „Pro chlapce by nejspíš vybrali Edwarda, Philipa nebo Michaela, pro dívku Rose nebo Alice,“ prozradil. „Jsou opravdu nadšení, protože královna na ně tlačila, aby už měli děťátko,“ doplnil.

Ke spekulacím o vévodkyninu těhotenství se připojil i magazín US Weekly nebo The Star, oficiální zdroje je ale nepotvrdily, ani nevyvrátily. „Spekulace nekomentujeme,“ řekl pouze mluvčí Buckinghamského paláce.

Reklama

Další články

Načítám