Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbený herec a bavič Michal Novotný se stal otcem. Jeho přítelkyně přivedla na svět holčičku. Šťastnou novinkou se nepochlubil představitel Darka z Ordinace nebo Páji z Krejzových sám, ale zprávu propálil jeho kolega z Partičky.

Informaci o narození nového člena rodiny si herec nechával pro sebe, na natáčení nových dílu Partičky ale Richard Genzer vše vyzradil. Během prázdnin se totiž všichni kolegové rozprchnou na dovolené a nemají na sebe příliš času. Narození miminka je ale i během letního volna dalo dohromady.

„My se užijeme dost, ale ty prázdniny jsou takový, že se každý rozprchne,“ prozradil Richard Genzer pro primácký TopStar a dodal: „Ale akorát narození dcery Michala Novotného nás trošku sblížilo, takže jsme se viděli, pamatuji si to do jedné hodiny, pak už tedy ne, takže to jsme slavili,“ řekl herec a bavič, se kterým se Michal Novotný pravidelně potkává také v muzikálu Kvítek mandragory.

Reklama

Další články

Načítám