Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejen moderátorka Sandra Parmová, ale i její další blonďatá kolegyně do toho brzy praští. Poslední prázdninový víkend se bude vdávat reportérka primáckého Top Staru Michaela Široká. Své ano řekne známému dabérovi Filipu Švarcovi.

Ještě předtím ale vyrazila na netradiční rozlučku se svobodou do Berlína s kolegyní Lenkou Špillarovou. Ta pro ni vystrojila několikadenní jízdu německou metropolí. Fotografie z cesty těchto dvou blondýn, které si lidé občas pletou, stojí rozhodně za to.

„Zapomněla jsem přesně datum Míšiny svatby a koupila jsem si v tom termínu dovolenou, ta mi teď samozřejmě propadne, protože svatba je důležitější. Míša za to se mnou odjela do Berlína, aby mi to nebylo líto,“ smála se Lenka.

Pro Míšu to byl poslední výlet do zahraniční za svobodna. „Vznikl jen tak náhodou, a opět se mi potvrdilo, že neplánované akce mají něco do sebe. Během tří dnů jsme viděly to nejzásadnější z Berlína. Noční život nás nechal ale chladnými. V deset hodin jsme už byly v posteli. Zřejmě už stárneme. Ještě mě čeká klasická rozlučka se svobodou, ale ta by měla být doma v Česku,“ doplnila Míša. „Dokonce jsme byly jedno ráno i běhat. Takže na noční život ani nebyly síly,“ přidala se Lenka.

Nastávající nevěsta zažila Berlín netradičně. „Zážitek z Berlína mám umocněný překvapením, které si pro mě Lenka připravila. Po mém příteli poslala den dopředu balíček s instrukcemi, kde jsem měla i oblečení na sebe, v kterém mám jet. Na nádraží pak na mě čekala s další taškou plnou překvapení. Já byla v šoku. Dostalo mě, že ji vůbec něco takového napadlo, a hlavně jakou práci si s tím dala,“ byla nadšená budoucí nevěsta.

„Já nám původně chtěla koupit jen stejná trička, ale v obchodě jsem viděla i sukně, a tak jsem si řekla, když už, tak už. Pořád si nás všichni pletou, nevíme proč, tak jsme odjížděly stejně oblečené a v tom módu jsme pokračovaly celý pobyt. Na ostatních mi stejný oblečení přijde trapný, u nás mi to samozřejmě přišlo šílené zábavný,“ prozradila Lenka, jak celý nápad vznikl.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám