Hlavní obsah
Článek

Herečka Halle Berry (57) se prý nikdy necítila víc sexy, než když byla těhotná. S mateřstvím si ale dala na čas. Nyní se rozpovídala nejen o tom proč, ale také o tom, jak lituje, že nemá dětí víc.

Berry porodila dceru Nahlu v roce 2008 a syna Macea o pět let později. Časopisu InStyle se svěřila, že lituje, že s dětmi tolik otálela.

„Stala jsem se matkou ve čtyřiceti. Když jsem si uvědomila, že je na mně někdo úplně závislý, udělalo to ze mě lepšího člověka. Víc se soustředím na své zásady a cíle. Nejsem už tolik negativní. Navíc jsem milovala těhotenství,“ svěřila.

„Kdybych začala dříve, pravděpodobně bych teď měla tak pět dětí. Nebo kdyby mě tolik nezaměstnávaly filmy, byla bych dobrou náhradní matkou,“ dodala s tím, že na ni hormony měly velmi pozitivní vliv.

Plánuje si tedy herečka pořídit ještě další potomky? Překvapivě ne. „Teď, když můj mladší syn začal chodit do školky, cítím, že mám zase zpátky svůj život. Strávila jsem posledních deset let jako maminka, tak je tohle pro mě důležité,“ uvedla a dodala, že se nyní hodlá znovu zaměřit na herectví, ve kterém by se chtěla ještě více rozvíjet.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám