Hlavní obsah
Článek

Od února se Hana Krampolová (†59) potýká s vleklými zdravotními problémy. Manželka Jiřího Krampola (85) musela být několikrát hospitalizovaná, nyní je po léčbě v Červeném Dvoře umístěna v psychiatrické léčebně v Bohnicích. Spekuluje se, že osmapadesátileté ženě se stala osudnou závislost na alkoholu, ale to její manžel striktně odmítá.

„Hanka se už přes rok nedotkla alkoholu. Jejím největším problémem bylo nechutenství, které si způsobila enormním kouřením,” svěřil Super.cz herec.

Pravdou je, že trable paní Hanky nezpůsobil přímo alkohol, ale užívání utišujících léků v kombinaci s alkoholem. „Ta ženská měla tři úrazy, jeden horší než druhý. Zůstala zavřená doma, cpala se práškama na bolest, do toho si dala sem tam víno a dopadlo to tak, jak to dopadlo," krčí rameny herec.

Organismus Krampolové se musí vyrovnat s dlouhodobým užíváním léků. „V Červeném Dvoře jí dali dohromady zažívání, teď ji v Bohnicích čeká doléčování. Teď prostě musí proběhnout i podle zákona určitá doba, aby byl pacient stabilizovaný. To je běžný postup. Musí být v pořádku, aby ji mohli pustit mezi lidi a neběžela hned po návratu do první trafiky,” vysvětlil Jiří Krampol.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám