Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na posledním pracovním dni před plánovanou svatbou jsme zastihli jednu z hlavních představitelek muzikálu Čarodějka, zpěvačku Markétu Peškovou. Protože hraje zelenou Elphabu a měla na sobě i nános líčidla, skoro jsme nemohli věřit tomu, že už v sobotu bude nevěstou v bílém.

"Úterý byl poslední den, co jsem byla v Praze na Čarodějce. Od středy už se budu na svatbu chystat. Kosmetička, která mi vyčistí pleť, netuší, co ji čeká. Ty zelené póry asi nebudou nic moc, ale snad to zvládne," smála se Markéta, která jako jediná z obsazení dostala od producenta Františka Janečka (79) tak dlouhé volno na zkouškách, protože muzikál už s přípravami finišuje a 14. září se diváci v GoJa Music Hall dočkají premiéry.

"Vzhledem k tomu, že svatba byla určena o hodně dřív, než se rozhodlo, že budu vůbec Čarodějku dělat, tak nějaká dohoda vzniknout musela. Ale myslím si, že těch pár dní doženu. Kolegyně byly moc hodné a slíbily mi, že mi všechno předají, tak snad ta malá absence nebude cítit. V pondělí ještě vyřeším pár věcí, jako je matrika, vyzvednu výslužku a v úterý už zase budu nastoupená na place," slibuje Markéta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám