Hlavní obsah
Článek

Už i na film Sám doma s Kevinem a „mokrými bandity“ v hlavních rolích došlo... Řeč je o rebootech, s nimiž se v poslední době roztrhl pytel (tím nejdiskutovanějším je nová verze Beverly Hills 90210). Na vánoční klasiku z roku 1990 se chystá navázat společnost Disney na svém novém kanále Disney+.

Zatím není jasné, kdo ztvární hlavní hrdiny, Kevina McCallistera a mokré bandity Harryho a Marva, které v originální verzi hráli Macaulay Culkin, Joe Pesci a Daniel Stern. Ředitel společnosti Disney Bob Iger pouze oznámil, že půjde o upravenou verzi pro „novou generaci“.

U řady fanoušků oznámení vzbudilo značnou kritiku a společnosti Disney vzkazují, aby se „držela dál“ a aby film „nechala na pokoji“.

„Disney, přestaňte všechno rebootovat. Sám doma je perfektní tak, jak je. Zůstaňte u svého,“ píše jeden z nich. „Disney dělá rebooty, protože už nemá sám co nabídnout,“ kritizuje další uživatel Twitteru. „Jasně, protože další tři rebooty/ sequely Sám doma byly tak dobrý, že jo,“ připomíná další pokračování původní verze, která už se zdaleka nesetkala s velkým diváckým zájmem.

Sám doma není jediným filmem, na který chce Disney navázat. Chystá také rebooty snímků Noc v muzeu, Dvanáct do tuctu a Deník malého poseroutky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám