Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bridget Malcolm (27) je australská modelka, která předváděla a fotila i pro značku Victoria´s Secret. Ve svém nejnovějším příspěvku na blogu zveřejnila, jak to v branži chodí.

Tato krásná a opravdu štíhlá modelka přiznala, že byla odmítnuta velice lukrativním klientem s tím, že její tělo není dostatečně dobré, ačkoliv už pro něj v minulosti dělala, když byla doslova o centimetr a půl štíhlejší.

„Byla jsem najímána opravdu vysoce ceněnými klienty, když byl obvod mých boků přesně 83,8 cm, a ve chvíli, kdy jsem ´přibrala´, všechny jsem je ztratila proto, že moje tělo nevypadalo dostatečně dobře,“ napsala Bridget v příspěvku.

„Za tohle šílené odmítnutí za přibrání 1,5 cm (což nestačilo ani k tomu, aby se mi vrátila perioda a přestaly mi padat vlasy) jsem nakonec ráda, protože stačilo na to, abych se začala léčit z poruchy příjmu potravy.“

Modelka přesně nespecifikovala, o jaké značky a klienty se jednalo, ale přidala fotku v plavkách (níže) z doby, kdy byla odmítnuta, s popiskem: „Ta holka na fotce nedostala menstruaci už několik měsíců a potřebovala spát 12 hodin, aby její tělo fungovalo. Jsem tak šťastná, že je tohle období za mnou. Stálo mě to hodně úsilí, abych se vzpamatovala a jsem ráda, že je pro mě v modelingu místo i se zdravější váhou.“

Bridget přiznala, že jsou modelky často najímány nejlukrativnějšími klienty za cenu toho, že jsou téměř nuceny vyhladovět, aby byly dostatečně štíhlé. Podle svých slov není jediná, komu se vyhrožovalo pokutami za to, že přišla na casting o 1,5 cm "silnější".

Takhle vypadá nyní, poté co se dva roky léčí z poruchy příjmu potravy:

Reklama

Další články

Načítám