Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Troian Bellisario (33) proslula rolí Spencer v seriálu Prolhané krásky. Nyní má ale jinou roli, už nějakou dobu je maminkou. Nedávno se zvěčnila při kojení desetiměsíční dcery. Tím ale neskončila, pochlubila se i dalším snímkem, na kterém má na bradavkách pro změnu odsávačku.

„Nikdy by mě nenapadlo, že něco tak jednoduchého může být tak komplikované,“ svěřila se v popisku snímků, které sdílela na Instagramu, a pokračovala popisem, jak byl pro ni proces bolestivý a frustrující.

Ačkoliv se jí podle vlastních slov mléko vytvořilo okamžitě, musela ho často odsávat, a právě to herečku dost omezovalo. „Budila jsem se uprostřed noci, musela někde zastavit během jízdy autem nebo se schovávat v koutech obchoďáků, abych mohla odsát mléko,“ svěřila se.

Kvůli kojení si také dává velký pozor na to, co konzumuje. Už dva roky se nedotkla alkoholu nebo léků a jídlo si dobře vybírá.

„Nezáleží na tom, jak moc nenávidím odsávání, je mi ctí krmit svou dceru. Moje tělo nám to hodně usnadnilo a já si užívám každý moment. Ne každá matka má takovou možnost,“ nechala se slyšet herečka s tím, že sice neví, jak dlouho bude ještě kojit, ale vždy bude o dceru láskyplně pečovat a dělat, co je pro ni nejlepší.

Reklama

Další články

Načítám