Hlavní obsah
Článek

Manželka Jiřího Krampola (85) Hana (†59) byla propuštěna z léčebny Červený Dvůr v jižních Čechách, ale domů se zatím nedostala. Manžel ji rovnou převezl do pražských Bohnic.

V léčebně se dala dohromady po fyzické stránce a na pražské psychiatrii by měli po dobu měsíce až dvou zapracovat na její psychice. „Dali jí dohromady metabolismus, vyléčili jí vřed na dvanácterníku," svěřil Super.cz Krampol.

„Teď je v doléčovacím zařízení pro drogově závislé. Je to standardní postup i podle zákona, aby se vědělo, že může mezi lidi. Hodně kouřila, proto nejedla. Odměřují jí určitý počet cigaret, aby nedostala posttraumatický šok," uvedl.

„Jestli je mozek trvale poškozený, se neví. Udělá to v člověku bordel, to je jasný. Hanka ale normálně mluví a reaguje," věří stále v lepší zítřky Krampol, který se zítra do Bohnic chystá na pohovor s ošetřující lékařkou své ženy.

Problémy Hany Krampolové začaly letos v únoru, když vyměnila jídlo za cigarety a prášky proti bolesti. Po kolapsech skončila celkem třikrát v nemocnici, dokonce zkolabovala během dovolené v Tunisku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám