Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I modelka Kate Moss (50) propadla trendu mezi celebritami a pronajala si luxusní jachtu, na které obráží pobřeží kolem Saint-Tropez. Pronájem jejího plavidla přitom vyjde na víc než jeden a čtvrt miliónu korun na týden, ale zřejmě nejde o částku, kterou by si legenda modelingu nemohla dovolit.

Na palubě ji zvěčnili v šedivých bikinách, jak si užívá sluníčka a vodních hrátek. Na lodi se k ní připojily i kamarádky ze skupiny zvané Primrose Hill Set. To je označení pro celebrity, které v 90. letech prosluly svým flámováním a hýřením.

Ačkoliv i Kate má své zkušenosti s drogami, alkoholem a nekonečnými večírky, v poslední době prý vede velmi zdravý, holistický způsob života.

„Kate je jako nový člověk. Stala se z ní mnohem lepší verze sebe samé. Je soustředěná, profesionální a těší se pevnému zdraví. Všichni jsou okouzleni tím, že už celý rok nepije, když vezmeme v potaz, jak žila předtím. Ale takhle je to pro ni prý jednodušší,“ svěřil zdroj deníku The Sun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám